Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Başbuğ Alparslan Türkeş Çınarcık'ta anıldı   12.04.2018  
   MHP Çınarcık Kadın Kolları, vefatının 21'inci yılında Alparslan Türkeş'i andı.
   

MHP Çınarcık Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Bayraktar ve kadın kolları üyeleri Çınarcık Cumhuriyet Meydanında Başbuğ Alparslan Türkeş anısına lokma dağıttı.

MHP Çınarcık Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Bayraktar yaptığı açıklamada, "O’nun yaktığı bu meşale ile bizler nice karanlıkları aydınlığa dönüştüreceğiz" dedi.

Bayraktar; "Türk Dünyası'nın son başbuğu Alparslan Türkeş, işte o insan ki hayatını vatanına, milletine, davasına bahşetmiş bir savaşçı. Bu yolda her türlü çileye, zorluğa, engele rağmen bıkmadan, usanmadan yorulmadan mücadelesine devam etmiş. O’nun yaktığı bu meşale ile bizler nice karanlıkları aydınlığa dönüştüreceğiz. Başbuğum sancağı bize teslim ederek uçmağa vardı. Bizler, kutlu sancağı yere düşürmeden, kirletmeden nefesimizin yettiğince ileriye taşıyacağız. Bu gün milyonlarca evladı başbuğumuzun değimiyle milyonlarca bayrak ülkenin her şehrinde, ilçesinde, kasabasında, köyünde kısacası Türkiye’nin her yerinde ölüm yıl dönümü nedeniyle Kuran-ı Kerim tilavetleri ve hayırlar dağıtarak başbuğunu andı. Bizler Çınarcık kadın kolları ve teşkilat olarak başbuğumuzu andık yad ettik. Rabbim kabul etsin mekanı cennet olsun. Emanet ettiği dava, namusumuzdur. Satanlardan olmayacağız. Kaçanlardan olmayacağız. Başbuğumuzunda dediği gibi ülkücülük sadece MHP'de olur sözü ile emanetin namusumuzdur.

Sen rahat Rahat uyu Türk’ün Hakan’ı, Türk’ün ömrü yaşın olsun. Milyonlarca evladın sancağının altında senin yolunda Ruhun şad olsun" ifadelerine yer verdi.

Haber :Yunus Ozan Söyler

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber