Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Özel Atakent Hastanesi, Akkurt Grup bünyesine geçti   19.04.2018  
   24.04.2008 tarihinde Yalova'da sağlık hizmeti vermeye başlayan Özel Atakent Hastanesi, 16 Ocak 2017 Tarihinde, temeli 4.500 m2 üzerine kurulu toplamda 4 kat, 15.000 m2 kapalı alana sahip, tüm yönetmeliklere uygun, 203 yatak kapasiteli geniş ve konforlu hasta odalarıyla hizmet vermeye başladı.
   

Geçen 8 aylık süreç içinde yaşadığı ekonomik kriz ile mücadele edemeyen Hastane Yönetim kadrosu, Kocaeli’nin Tanınmış İş Adamlarından Akkurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’a 10 Nisan 2018 tarihinde devredildi.

 

Akkurt Grup 1990 yılında, Akkurt Tekstil, Galaksi AVM, Otelcilik alanında Ramada Plaza, İnşaat alanında Royal City olarak hizmet verirken, son olarak Yalova Özel Atakent Hastanesini bünyesine dahil etmiş oldu.

 

Özel Atakent Hastanesinin kapıları tüm Yalova Halkına sonuna kadar açık olduğunu, birlikte çok büyük başarılara imza atmayı hedeflerini belirten Akkurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, “ Etik ve ahlaki değerlerden ödün vermeden, Yalova halkının da desteği ve güveni ile yolumuza hızla devam edeceğiz’’şeklinde açıklamada bulundu.

 

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber