Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Eğitim
  Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi muhtarlarla buluştu   10.08.2018  
   2018-2019 Eğitim Öğretim yılında eğitim faaliyetlerine başlayacak olan Çınarcık ilçesinin 4. ortaöğretim kurumu Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi, kurum tanıtımı kapsamında ilçenin muhtarları ile bir araya geldi.
   

Düzenlenen kahvaltı organizasyonuna muhtarların yanı sıra İlçe Kaymakamı Muhammed Öztaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Sertkaya ve Muzaffer Doğan’da katıldı.

Okulun bahçesinde düzenlenen kahvaltı sonrası Okul Müdürü Abdulhalik Uyanık, okul ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okulun ortaokul ve lise olarak iki kademeden oluştuğunu, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 9.sınıflar için 38 kontenjan verildiğini, bu kontenjanların büyük çoğunluğunun ilk yerleştirmede dolduğunu ve nakil tercih dönemlerinde de yerleşecek öğrencilerin olduğunu bildirdi. Lise kayıtlarının yanında ortaokul kayıtlarının da devam ettiğini,  4.sınıfı bitiren kız ve erkek öğrencileri okula kayıt için beklediklerini bildirdi. “Sınırlı sayıdaki kontenjanlar bitmeden veli ve öğrencileri okulumuza bekliyoruz” dedi.

 

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber