Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  AK Partililer Çınarcık’ta buluştu   13.10.2018  
   Çınarcık’ta 13.10.2018 Cumartesi günü AK Parti, Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi.
   

Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Toplantıda; Milletvekili ve Türkiye Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İlçe Başkanı Murat Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yıldız, İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Günay konuşma yapanlar arasındaydı.

Toplantıda genel olarak; Çınarcık’ın ve Yalova’nın mevcut durumundan, AK Parti’nin seçimleri kazandığında yapması gerekenlerden bahsedildi.

İlçe Başkanı Kaya’nın konuşması esnasında; “Özlenen AK Parti belediyeciliğini Çınarcıkla buluşturacağız” sözü dikkat çekti. Kaya; seçime hazır olduklarını ve kazanacaklarını da belirtti.

İl Başkanı Öztabak; “AK Parti Belediyeleri, söz verdiği vaatlerin hemen hemen hepsini gerçekleştirmiştir. Ayrıca; İnşallah Koru ve Çınarcık Belediyeleri bu dönem AK Parti’nin olacak” dedi.

Milletvekili Büyükgümüş de konuşmasında; Ülkeye yapılan kumpaslar ve darbe girişimlerinin unutulmaması gerektiğini, buna rağmen AK Parti’nin tüm bu şer odaklarına rağmen her seferinde güçlenerek çıktığını, şimdi de şer odaklarının ekonomik manipülasyona başladıklarını belirtti. Bu yüzden önümüzdeki seçimin daha da önemli olduğunu ve AK Parti’nin kararlı bir şekilde ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

Ayrıca ‘Ben olmazsam parti olmaz’anlayışının yanlış olduğunu ve kimsenin böyle düşünmemesi gerektiğini belirtti. En son olarak da; “Çınarcık’ı, eskiden olduğu gibi popüler bir ilçe haline geri döndürmemiz gerekir” dedi.

Tüm konuşmacılar konuşmalarını bitirdikten sonra toplantı basına kapalı devam etti.

Haber: Oğuzhan Öztürk

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber