Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 17 Mayıs 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Diğer
  Çınarcık Halk Eğitim Merkezi çevreyi de düşünüyor   09.01.2019  
   Yeni yönetimiyle, daha birkaç ay olmasına karşın çok ciddi projelere imza atan Çınarcık Halk Eğitim Merkezi, tüm hızıyla çalışmalara devam ediyor.
   

7153 sayılı Çevre ve Koruma Kanunu’nda yapılan değişiklikle; çevrenin korunması, plastik ambalaj ve plastik poşet kullanımının azaltılmasına yönelik yapılan değişikliklerle birlikte Çınarcık Halk Eğitim Merkezi’nde el sanatları hocalarının desteği ile geri dönüşümlü çanta tasarım kursları başladı.

Kursiyerler bu sayede hem yeni tasarımlar yapıyor, hem de geri dönüşüme katkı sağlayarak aile bütçesine ve ülkelerine yardım etmiş oluyorlar.

Çok amaçlı kullanılabilen el yapımı çantaları, Çınarcık halkı çok uygun fiyatlarla Çınarcık Halk Eğitim Merkezi’nden temin ederek hem çevreye, hem de kursiyerlere katkı sağlamış oluyorlar.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Çınarcık Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Demet Çeçen, “Temiz çevre anlayışı önce eğitimle başlar. Biz de eğitim neferleri olarak herkese bu anlayışı aşılamakla görevliyiz. Hem çevreye hem de halka hizmet etmek, aynı zamanda ülkeye hizmet etmektir. Bu tarz daha çok çalışmalar yapacağız. Bu projelerde yer almak gurur verici. Kursiyerlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber