Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Çınarcık, ‘Müptelası’ olacak   17.02.2019  
   Çınarcık Müptela Cafe ve Restaurant, 17 Şubat Pazar günü saat 14.00’ da Çınarcık halkının hizmetine sunulmak üzere yoğun bir katılımla açıldı.
   

   Açılışa, Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Parti Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, Koruköy Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Kamil Yaman, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Adalet ve Kalkınma Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, Adalet ve Kalkınma Partisi Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Adalet ve Kalkınma Partisi Çınarcık Belediye Başkan Adayı Numan Soyer, Esenköy Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Temel birçok siyasi parti yöneticisi katıldı.

   Avars Kafe’nin eski sahibi ve Müptela Kafe’nin ortağı Ahmet Aydın gazetemize yaptığı açıklamada, “Cüneyt Alkan ve Muhammet Fatih Ayhan kardeşlerimle birlikte, Çınarcık halkına güzel hizmetler sunmak adına bir adım atıyoruz. İnşallah devamı da gelecektir. Bizi kırmayıp gelen herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Çınarcık halkı böyle güzel ve nezih bir yeri her zaman sahiplenecektir. Bize yardımcı olan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber