Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 20 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Jandarma o hırsızları yakaladı   01.06.2020  
   Yalova İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin temini, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altınova ve Çınarcık ilçelerinde, Mayıs ayı içerisinde farklı tarih ve saatlerde meydana gelen faili meçhul evlerden hırsızlık ve 3 adet motosikletin çalınması olayları ile ilgili olan 4 şüpheli yakalandı.
   

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesi Altınova ve Çınarcık ilçelerinde, Mayıs ayı içerisinde farklı tarih ve saatlerde meydana gelen faili meçhul evlerden hırsızlık ve 3 adet motosikletin çalınması olayları ile ilgili, Yalova İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelinden oluşturulan ekiplerce olayın aydınlatılması ve faillerinin yakalanması amacıyla özel bir çalışma başlattı.

 

Olay faillerinin Yalova ilinden araç kiralayarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerinin tespiti üzerine elde edilen bilgiler ve çevre kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda, olayın faillerinin belirlenmesi için olayın şüphelilerin S.Ç. (2002 Erkek), B.K. (1999 Erkek), Y.K. (1999 Erkek), M.D. (2005 Erkek), V.K. (2005 Erkek) ve Ö.M. (2002 Erkek) isimli şahısların olduğunun belirlenmesi üzerine, bulunabilecekleri yer ve adresler tespit edilerek yapılan operasyon faaliyetiyle şüphelilerden 4’ü yakalanarak gözaltına alındı.

 

Yalova ilinde geçmiş tarihlerde meydana gelen diğer faili meçhul hırsızlık ve motosiklet hırsızlığına bu şüphelilerin bağlantılı olabileceği değerlendirilerek soruşturma ve araştırmanın derinleştirilmesi sonucunda şüphelilerin, Jandarma bölgesinden 4 hırsızlık, Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü bölgesinden 1 evden, 1 iş yerinden olmak üzere (6) hırsızlık olayının faili oldukları kamera görüntülerindeki belirgin özelliklerinin kriminal incelemesinden tespit edildi.

 

Yakalanan 4 şüpheli adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüphelinin yakalanma çalışmalarına devam ediliyor.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber