Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Atatürk’ün Koru'ya gelişinin 91. Yılı coşku ile kutlandı   11.08.2020  
   Koru Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Koru'ya gelişinin 91. Yılı, Koru Meydanında 1 Ağustos akşamı saat 21:00' de Poyraz Özer halk konseriyle coşku ile kutlandı.
   

HABER: Abdullah Bozkurt

Koru Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Koru’ya gelişinin 91. Yılını coşku ile kutladı. Poyraz Özer, 91. Yıla özel konser verdi. 1 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da Koru Meydanında gerçekleştirilen konsere, CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Koru Belediye Başkan Yardımcısı Kemal İldeniz, katılım gösterdi.

Poyraz Özer ve Koru Belediyesi Kadınlar Türk Halk Müziği korosunun seslendireceği eserlerle hem Atatürk’ü yad edildi hem de bayram sevincini hep beraber paylaşıldı.

CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Koru Beldemizi ziyaret edişinin 91. Yıl dönümünü hep birlikte coşkuyla kutluyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Koru Belediye Başkanı ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Muhteşemsin Koru. Vatan kurtarılırken, Onu hiçbir şey durduramamıştı. Büyük Atatürk'ün izini takip edenler olarak onu anmak için bizleri de hiçbir şeyin durduramayacağını coşkunuz ile bir kez daha gösterdiğiniz için şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” Mesajını paylaştı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber