Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 25 Nisan 2024 Perşembe
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Soyer, Vekil Zenbilci’ye belediye çalışmalarını aktardı   25.09.2021  
   AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, 24 Eylül 2021 Cuma günü Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret etti.
   

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili  Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Yalova İl Başkan Vekili Koray Girgin, AK Parti Yalova İl Teşkilat Başkanı Nazif Kutalp Koyunoğlu, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal ile birlikte Çınarcık Belediyesi Hizmet Binası’nı ziyaret eden Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş, Çınarcık Belediye Meclis Üyeler; Mehmet Emin Oruçli, Mehmet Temel Koç ve Nizamettin Balkaya karşıladı.

 

İstişare toplantısı gerçekleştirildi

İlk olarak başkanlık makamına çıkan heyet, burada kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra AK Parti belediye meclis üyelerinin de katılım gösterdiği istişare toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Soyer, görev süresi boyunca Çınarcık’ta yapılan ve yapımı devam eden projelerle ilgili bilgiler aktardı.

Yapılan çalışmaların ilçeyi geleceğe hazırlayacak projeler olduğunu belirten Ahmet Zenbilci, Çınarcık’ta yaptığı çalışmalardan dolayı Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve ekibini tebrik etti.

Başkan Soyer de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’ye Çınarcık İşi tepsi takdim etti.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber