Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 24 Nisan 2024 Çarşamba
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Yalova Kent Konseyi’ne destek sözü verdiler   27.01.2022  
   Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş, Yürütme Kurulu Üyeleri; İnanç Kaya, Melahat Yalçın, Dr. Hasan Sesli, Selahattin Aras, Ayhan Polat, İdris Durmuş, Doğan Doğru, Mehtap Hiçyılmaz, Lütfi Özgür, Volkan Yılmaz, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel'i makamlarında ziyaret ettiler.
   

Tutuk ‘’Hep beraber Yalova için çalışacağız’’

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a yapılan ziyarette; Trafik, çevre, kent sağlığı, kentsel planlama başta olmak birçok konuda, birlikte yapılabilecek çalışmalar için fikir alışverişinde bulunuldu.

Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkan ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Başkan Vekili Mustafa Tutuk'a misafirperverliği ve Kent Konseyi’ne olan desteğinden dolayı için teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Yalova Kent Konseyi’nin yeni yönetimi ile güçlenildiğine dikkat çeken Başkan Tutuk, ‘’Hep beraber Yalova için çalışmalıyız.’’ Şeklinde düşüncelerini paylaştı.

 

Soygüzel ‘’Kente dokunun’’

Gün içinde ikinci ziyaretlerini Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel'e yapan Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Yürütme Kurulu Üyelerine ev sahipliği yapan Soygüzel, Yalova’nın öncelikli sorunlarına değinmeleri gerektiğinin altını çizdi.

Yalova'nın geleceğine yönelik çok önemli konuların masaya yatırılması ve çözüm önerilerinde Yalova Kent Konseyinin bir lokomotif görevi üstlenilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Soygüzel, ‘’Biz Yalova İl Özel İdaresi olarak önerilerinizin hayata geçmesi için destek oluruz.  Kentin ortak menfaatleri için birlikte ortak projeler gerçekleştirebiliriz. Yalova’nın marka değerini arttıracak her işte Yalova Kent Konseyi’ni görme arzusundayız.’’ Dedi.  

Başkan Soygüzel, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Yürütme Kurulu Üyeleriyle önemli fikirler paylaşarak, ayağı yere basan çalışmalar içinde görmek istediğini, bu ekip ile bunun mümkün olacağını sözlerine ekledi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sonlandırıldı.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber