Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 19 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  CHP’de Salman ve Kurt'un adaylıkları kesinleşti   14.11.2018  
   CHP Genel Merkezi; 14.11.2018 Çarşamba günü, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahallî Seçimlerde Yalova ve Çınarcık Belediye Başkan adaylarını deklere etti.
   

CHP’nin bugün yapılan Parti Meclisi toplantısında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlık yaptığı toplantıda; Yalova Belediye Başkan adayı ve Çınarcık Belediye Başkan adayı belli oldu.

Toplantıda, bundan sonraki adayların belirlenmesinde ön seçim yönteminin uygulanmaması, MYK`nın belirleyeceği bazı belediyelerde, eğilim yoklaması yönteminin uygulanması kararlaştırıldı.

Vefa Salman ile yola devam

Yalova’nın son dönem Belediye Başkanı Vefa Salman, genel merkezden gelen açıklama ile tekrar aday gösterildi. CHP Genel Merkezi’nin tekrar Vefa Salman ile yola devam etmesi, Yalova’da seçimleri tekrar kazanmak için Salman’a güvendiklerini ve bir dönem başkanlığını başarılı buldukları değerlendirmesi, halk tarafından yapıldı.

Çınarcık’ta da yeniden Avni Kurt aday

Çınarcık’ta son dönem Belediye Başkanlığı görevini yürüten Avni Kurt'la da, Vefa Salman'la olduğu gibi tekrar yola devam denilen adaylardan oldu. Halk tarafından; Avni Kurt’un, büyük ses getiren 4,5 yıllık icraatlarını anlattığı toplantının etkili olduğu ve arkasında büyük bir kitlenin bulunduğu izlenimi ile tekrar aday gösterildiği fikri hakim.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber