Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 27 Nisan 2024 Cumartesi
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  Firuzan Kınal kızları Yalova 2.’si   16.01.2019  
   Geçen yıl, Yalova şampiyonluğuna ulaşan Firuzan Kınal Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı bu yıl da iddialı olduğunu gösterdi.
   

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği turnuvada "Firuzan Kınal Yıldız Kız Basketbol Takımı" Yalova 75.Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ile 15.01.2019 Salı günü gerçekleştirdiği yarı final maçından yine galip ayrıldı. Firuzan Kınal Yıldız Kız Basketbol Takımı karşılaşmayı 58-29 kazandı.

Final maçında; 16.01.2019 Çarşamba günü, Gaziosmanpaşa Ortaokulu ile 90. Yıl Spor Salonu’nda karşılaşan Firuzan Kınal Ortaokulu, geçen yılki şampiyonluğunu tekrar etmek istedi. Final karşılaşmasından da kıran kırana yapılan mücadele sonucu Gaziosmanpaşa Ortaokulu karşılaşmadan 55-40 galip ayrılarak şampiyon oldu.

Firuzan Kınal Müdürü Safi Kaya, “Potanın yıldızlarına inancımız tamdı. Final maçını kazanacağımıza inanıyorduk, çünkü takımımıza güvenimiz tam. Ancak spor bu, her zaman kazanamıyorsunuz. Takımımızı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber