Anasayfa   -   Künye   -   İletişim 26 Nisan 2024 Cuma
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  
 
      
Başlıksız Belge
 Anasayfa    >  Güncel
  2-2’lik beraberlikle, 1’er puan aldılar   20.01.2019  
   Yalova Süper Amatör Ligi’nin önemli karşılaşması Çiftlikköy Stadyumu’nda Çiftlikköy Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor arasında oynandı. İlk yarısı 1-1 berabere sonuçlanan karşılaşmanın 90 dakikası da 2-2’lik beraberlikle tamamlanınca, her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrıldı.
   

Karşılaşmaya hızlı başlayan her iki takımdan Çiftlikköy Belediyespor karşılaşmanın hemen başında yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamazken, konuk takım Çınarcık Belediyespor bulduğu ilk pozisyonda, kırmızı-siyahlı takımın kalesinde golü buldu.

Karşılaşmanın 5. Dakikasında Murat Ulu ile 1-0 öne geçen konuk Çınarcık Belediyespor derin bir nefes alırken, tutuk oyununu sürdüren ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor’da kaleci Seyit Üstün farkın açılmasını engellemeyi başaran oyuncu oldu.

İlk yarının 42. dakikasında, Çiftlikköy Belediyespor’lu Oğuzhan Şahan’ın attığı gol ile 1-1’lik eşitliği sağlayan kırmızı-siyahlı takım ilk yarıyı beraberlikle tamamlamayı başardı.

İkinci yarısı çekişmeli geçen karşılaşmada, Çiftlikköy Belediyespor’lu kaleci Seyit Üstün kelesinde devleşirken 3 gol denilecek pozisyonlarda kalesine geçit vermedi. Çiftlikköy Belediyespor’un sahadan 1 puan almasında önemli rol üstlendi.

Karışlayanın 55. Dakikasında Çınarcık Belediyesporlu Fatih Bektaş oyuncunun sarı-siyahlı takımı 2-1öne geçiren gole imza attı. Çiftlikköy Belediyespor,Emirhan Orhun ile 80. dakikada bulduğu gol karşılaşmanın da skorunu belirleyen gol oldu.

Karşılaşma her iki takımın bulduğu 2’şer gol ile 2-2 berabere tamamlandı. 

      Köşe Yazarları

Ayhan Polat
Kalemin Gölgesi

‘Ahde Vefa Gecesi’nden alnımızın akıyla çıktık
Bülent Gürçam


Yalova ile hesaplaşmak
NESİM KAYA


ÜÇÜNCÜ YOL
 
 

Copyright © 1995 - 2024
       Siyaset  -   Eğitim  -   Güncel  -   Magazin  -   Spor  -   Sağlık  -   Diğer  -   Kültür Sanat  -  

Yalova Haber  -  Çiftlikköy Haber  -  Çınarcık Haber