Özdilek Yalova Yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi

Dönemsel olarak basın mensuplarıyla bir araya gelen Özdilek Yalova Yönetimi, pandemi kısıtlamaları sonrası yeni normalleşme süreci kapsamında, Yalova’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileriyle düzenlenen kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Pandemi sürecinin perakende sektörüne etkileri ve yeni normalleşmenin gündeme konu olduğu kahvaltıda, basın mensuplarına Özdilek Yalova Alışveriş Merkezi İşletme Müdür Yardımcısı Abdurrahman Sevinç, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Uzmanı Burcu Gücen eşlik etti.

 

Pandemi sürecinin başından bu yana Özdilek Yalova olarak misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ettiklerini ifade eden Sevinç, Özdilekteyim.com ile bu süreçte kesintisiz hizmet sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Sevinç: “Kafe, restoran ve oyun alanlarımız gibi kapanma sürecini yaşayan birimlerimiz ise 1 Temmuz tarihinden itibaren, Cinetime ise 2 Temmuz’dan itibaren faaliyetlerine yeniden başladı. Özdilek Yalova olarak tüm hijyen kurallarına dikkat ederek hizmet sunduğumuz alanlarımıza misafirlerimizi bekliyoruz. Açık büfe kafe hizmetimizle hafta içi ve hafta sonu olmak üzere servis sunuyoruz. Ayrıca çocuk oyun alanımız minik misafirlerimizi memnun etmek için faaliyete geçmiş durumda. Bu bağlamda tüm birimlerimizle yeni dönemde Özdilek misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.